Spotlights on! Kimberley – buurtrestaurant

'Duracell konijn' Kimberley hopt het liefst rond in de zaal, maar ook achter kassa is ze volledig in haar sas wanneer ze mensen verwelkomt. Ze kwam bij Sense terecht via het OCMW en is vastberaden om zich op een jaar tijd klaar te stomen voor de horecawereld.
Terug naar het overzicht

Kimberley werkte in het verleden al een tijdje in een frituur en een café, maar bij Sense kan ze voor het eerst ervaring opdoen in een buurtrestaurant. Een mooie uitdaging, want ze stond mee in voor de opstart van buurtrestaurant ‘De Griel’ in Beveren. Van de eerste dagen met een beperkt aantal klanten tot een ondertussen goed draaiende zaak. Samen met haar collega’s laat Kimberley het restaurant op volle toeren draaien. Met die ervaring hoopt ze op termijn aan de slag te kunnen in een restaurant binnen de ‘reguliere’ economie.

Hier krijg ik de kans om ervaring op te doen, zodat ik na dit jaar hopelijk een andere job kan vinden binnen de horeca.

Andere verhalen

  • Medewerker

Spotlights on! Kim - Kringwinkel

De leukste tweedehands kledij, huisraad, meubels of speelgoed? Die vind je bij Kringwinkel. We kennen ze allemaal als dé plaats om je kledingkast een unieke toets te geven, de inrichting van je huis af te maken of om te snuisteren tussen de rekken met boeken of platenbakken.